maxresdefault

Bjørnisprosjektet startet som et lokalt initiativ i Trøndelag brann- og redningstjeneste. Det har med tiden utviklet seg til å bli en nasjonal satsning, og jobber nå med barn i hele landet som målgruppe. Prosjektet er organisert av Norsk brannvernforening. Det hele begynte med at de brukte Bjørnis som verktøy når de møtte barn i forbindelse med branner og ulykker, men har utviklet seg til å bli en ressurs i barnehagenes brannvernopplæring og brannvesenets forebyggende arbeid.

I 2018 ble BvS med i Bjørnis-prosjektet. Dersom barnehagen kjøper brannvernpakken eller totalpakken fra Bjørnis, og kjører et opplegg der barna har Bjørnis med seg hjem for å sjekke brannsikkerheten hjemme, kommer brannvesenet ut på besøk i barnehagen. Dette vil gi barna og foreldre god kunnskap om brannsikkerhet. Som en bonus kommer vi på besøk til flere barnehager i løpet av våren. Alle inntektene de får inn gjennom deres nettbutikk går uavkortet til Bjørnis prosjektet, som igjen gjør det mulig for dem å videreutvikle og lage nye elementer de kan ha nytte av i barnehagen. 

Dersom du ønsker å lære mer om Bjørnis, kan du besøke hjemmesiden hans på https://brannbamsen.no/


Det er Lisa Flage som er kontaktperson for
henvendelser vedrørende Bjørnis i Brannvesenet Sør.

Lisa Flage2
Lisa Flage
Branninspektør
tlf: 416 23 132
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

IMG E6838


Del denne siden:

Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Vårt hovedkontor
for henvendelser:
Telefon: 38 27 01 10
E-post: post@brannsor.no

Besøksadresse Mandal:
Brannvesenet Sør IKS
Sorenskriver Fridrichsens gate 7
4514 Mandal
Besøksadresse Farsund:
Brannvesenet Sør IKS
Lundevågveien 9
4550 Farsund
Besøksadresse Åmot:
Brannvesenet Sør IKS

Industrigata 23
4480 Kvinesdal
Logg inn Intranett - Web ©2019 Salit